fbpx
Sari la conținut

Termeni și Condiții

Noțiuni Generale:

Prin Client sau Utilizator se definește orice persoana fizică sau orice persoana juridica care are sau obține acces la Conținut, prin orice mijloc.

Prin Website se definește adresa de internet www.k9romania.ro cu toate paginile web aferente ei.

Prin k9romania.ro se definește denumirea comercială a SC The Art of Chilling SRL, având sediul profesional în Turda, str.zambilelor, nr.8 cu număr de ordine în Registrul Comerțului J12/54/09.01.2020 și cod unic de înregistrare fiscală 42084082.

Prin Conținut se definește orice informație de pe Website care poate fi vizitată, vizualizată sau altfel accesată prin utilizarea unui echipament electronic, conținutul oricărui e-mail trimis de k9romania.ro de către Utilizator.

Accesul și utilizarea acestui website sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând website-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștința ca orice alte acorduri între dumneavoastră și k9romania.ro sunt înlocuite prin prevederile prezentelor condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, condițiile de utilizare, vă rugăm să nu folosiți produsele noastre sau acest Website.

Website-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile, care sunt în proprietatea și sub dreptul de autor ale k9romania.ro sau al altora cu toate drepturile rezervate cu excepția cazului în care nu este altfel specificat. Orice Conținut care constă într-o marcă, logo, sau marcă de serviciu reprezinta marcă înregistrată și neînregistrată a k9romania.ro sau a altora. Este strict interzisă utilizarea oricărui Conținut, fără permisiunea în scris a proprietarului Conținutului.

K9romania.ro poate, în orice moment și fără notificare prealabila, să revizuiască aceste condiții de utilizare prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați aceasta pagina a website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștiință condițiile de utilizare actualizate.

Returnarea Produselor:

Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile conform legii. Pentru a returna produsul, trebuie mai întâi sa ne contactezi prin e-mail la adresa: k9romania@gmail.com și să soliciți o rambursare sau un schimb. Nu trimite niciun produs fără a fi aprobat inițial de echipa noastră.

Conform ” DIRECTIVA 2011/83/UE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor, de modificare a Directivei 93/13/CEE a Consiliului și a Directivei 1999/44/CE a Parlamentului European și a Consiliului și de abrogare a Directivei 85/577/CEE a Consiliului și a Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului”. Articolul 16: Exceptări de la dreptul de retragere. Statele membre nu asigură dreptul de retragere prevăzut la articolele 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele negociate în afara spațiilor comerciale pentru: (d) furnizarea de bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a se perima rapid;

K9romania.ro se exonerează de responsabilitatea de a rambursa valoarea sau a schimba produselor returnate în următoarele cazuri:

1.Utilizatorul nu poate face dovada cumpărării produsului în forma unui bon fiscal sau a unei facturi de cumpărare.

2.Coletul de returnare are menționată o sumă ramburs pe eticheta de transport.

3.Taxele transportului aferent returnării nu au fost achitate de către Client.

4.Produsul prezintă urme de uzură.

7.Clientul nu poate dovedi că un anumit defect a existat în momentul livrării produsului.

8.Orice modificare adusă produsului care face imposibilă repunerea acestuia în vânzare.

Pregătirea produselor:

Produsele vor fi trimise la curier pentru livrare în momentul în care a fost terminată personalizarea materialului cu scai cu numele ales de client. Această personalizare poate dura între 3 și 5 zile lucrătoare.

Livrarea Produselor:

Produsele vor fi livrate prin curier rapid. Plata transportului se va efectua de către client. În cazul în care produsul va fi livrat direct clientului de către echipa noastră, plata se va efectua prin transfer bancar, comisionul de transfer fiind suportat de către client.

Politica De Confidențialitate:

Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,
Sector 1, București, 010336
T: +40.318.059.211
T: +40.318.059.212
F: +40.318.059.602
anspdcp@dataprotection.ro www.dataprotection.ro

Infromațiile personale pe care le colectăm sunt informații necesare livrării produselor, precum: nume, adresă, e-mail, telefon, datele firmei.

Datele cu caracter personal pot fi transmise furnizorilor de servicii de curierat strict în scopul livrării produselor comandate.

E posibil ca prin intermediul serviciilor terțe precum Google Analytics, Facebook Pixel, etc., să colectăm date fără legătura directă cu identitatea dumneavoastră personală, privind informații demografice, de localizare și a obișnuintelor de navigare, denumite “cookies”, precum: adresa ip, web browserul, locația și paginile accesate pe website-ul nostru.